fbpx

About usUključi Se

Ako ste strastveni za reggae muziku i želite da iskusite živu kulturu Crne Gore, onda je volontiranje na reggae festivalu “Roots Revival” u Herceg Novom savršena prilika za vas. Kao volonter, imaćete priliku da budete dio tima posvećenih pojedinaca koji se trude da ovaj festival uspije.

Uloge i odgovornosti:

  • Prodaja Karata
  • Promocija Festivala
  • Stejdž osoblje
  • Gostoprimstvo
  • Opšta podrška
Volonterima će biti dodijeljeni specifični zadaci i odgovornosti na osnovu njihovih vještina i iskustva.

Benefiti Volontiranja

Festivalska Majica

Besplatni Obroci

Besplatan Ulaz

Upoznavanje

Vrijedno Poslovno Iskustvo

Doprinos Reggae Muzici i Kulturi

Uslovi

Uslovi: Da biste volontirali u "Roots Revivalu", morate imati najmanje 18 godina, imati pozitivan stav i biti voljni naporno raditi i slijediti uputstva. Neke uloge mogu zahtijevati posebne vještine ili iskustvo, kao što su gostoprimstvo ili scenski menadžment, ali prethodno iskustvo na festivalu nije potrebno.

Proces Apliciranja:

Da biste se prijavili za volontiranje na "Roots Revival", jednostavno popunite online prijavnicu na web stranici festivala. Proces prijave je brz i lak, a tim festivala će vas kontaktirati kako bi razgovarali o vašoj ulozi i odgovornostima.

Reggae festival “Roots Revival” je jedinstven i uzbudljiv događaj koji privlači ljude iz cijelog svijeta. Kao volonter, bit ćete sastavni dio uspjeha festivala, radeći sa timom posvećenih pojedinaca koji dijele vašu strast prema reggae muzici i kulturi. Prijavite se danas i pridružite se “Roots Revival” timu!

Postani Volonter

    Partneri i Sponzori