fbpx

About usSmještaj

Herceg Novi je popularna turistička destinacija koja nudi širok izbor smještajnih kapaciteta za svačiji budžet i ukus. Evo pregleda vrsta smještaja dostupnih u gradu:

Hoteli

U Herceg Novom postoji nekoliko hotela koji nude udoban i pogodan smještaj za posjetioce. Od niskobudžetnih hotela do luksuznih odmarališta, za svakoga ima ponešto. Mnogi hoteli se nalaze u blizini plaže ili u centru grada, što posjetiteljima olakšava istraživanje područja.

Creator: Isidor Stankov Copyright: www.istankov.com

Apartmani

Ako tražite samostalniju i pristupačniju opciju, postoji mnogo stanova za iznajmljivanje u Herceg Novom. Ovi apartmani se razlikuju po veličini i cijeni, a mnogi nude zadivljujući pogled na Jadransko more.

Source: Airbnb>Big and cozy apartment in the heart of Igalo

Vile

Za one koji traže luksuz i privatnost, Herceg Novi ima veliki izbor vila za iznajmljivanje. Ove vile nude dovoljno prostora, privatne bazene i zadivljujući pogled na okolni krajolik i more.

Source: Booking.com

Pansioni i hosteli

Za putnike sa manjim budžetom, pansioni i hosteli su odlična opcija. Ovi smještaji su obično pristupačniji od hotela i nude zajedničku atmosferu. Hosteli su posebno popularni među mladim putnicima, jer često imaju zajedničke sobe u stilu spavaonica.

Source: Booking.com

Kamping

Ako tražite avanturističkiju i povoljniju opciju, postoji nekoliko kampova koji se nalaze u i oko Herceg Novog. Ovi kampovi nude osnovne sadržaje kao što su toaleti i tuševi, a mnogi se nalaze u blizini plaže.

Source: Spottocamp
Bez obzira koji tip smještaja tražite, Herceg Novi ima šta da ponudi.
Od luksuznih odmarališta do jeftinih hostela, posjetitelji će sigurno pronaći savršeno mjesto za boravak dok istražuju ovaj šarmantni grad. Preporučljivo je rezervirati unaprijed, posebno tokom špice turističke sezone (juli i avgust).

Partner i Sponzori Festivala